Trandermale huidverzorgingsproducten

Het verschil met alle andere producten in de schoonheidsbranche is dat Transdermale producten de levende huidlagen bereiken. Deze stimuleren de huid om zichzelf te gaan verbeteren en te verjongen. Momenteel bestaan er op de gehele wereld slechts 5 productmerken die dit kunnen.

In ons assortiment, de wereldleiders:

De Tranceed 30% vitamine C crème is de enige crème met zo’n hoog percentage aan vitamine C en zet de huid zelf aan tot collageen en elastine productie.
Het Endosoma™ serum is zo uniek, deze vernieuwd de celwand en verzorgd de cellen van bouwstoffen en energie zodat de huid zich gaat herstellen en verjongen. 
De Dermaheal™ producten zijn gebaseerd op groeifactoren die de cellen weer leert met elkaar te communiceren dat tot huidverbetering en –verjonging leidt.


Hoe werkt deze methode?

De Tranceed vit. C crème en Dermaheal™ producten maken gebruik van een wereldwijd gepatenteerde micronisatie methode welke op dit moment zelfs zo'n 180 verschillende werkstoffen kan microniseren(verpulveren) tot zulke fijne deeltjes dat ze wél door de natuurlijke barrières van de huid heen passen. Dat houdt in dat deze producten tot in de celkern kunnen komen om daar huidverjonging en –verbetering te bewerkstelligen. En dit alles op een manier waarbij er niets aan de activiteit van die werkstoffen verloren gaat.

Het Endosoma™  serum maakt gebruik van een volledig ander mechanisme namelijk: Endosomen en nanoverspreiders. De endosomen (10.000x kleiner dan liposomen) repareren de celwand door oud materiaal (fosfolipiden) te vervangen door nieuw materiaal en verjongen zo de volledige celwand. Verder leveren de endosomen bouwstoffen voor collageen en elastine aanmaak, energie en reparatiestoffen voor de mitochondriën (energiecentrale in de cel) in de cel.
De Nanoverspreiders zorgen ervoor dat de stoffen die in de extracellulaire matrix moeten zijn ook daar worden afgeleverd om een succesvolle verjonging en verbetering te kunnen bewerkstelligen.

Wat betekend dit nu?

Er zijn zoveel producten op de markt dat u het waarschijnlijk niet meer weet wat nu te kiezen.
Het verschil met alle andere producten in de schoonheidsbranche is dat de transdermale producten wel in de levende huidlagen komen en de huid gaan stimuleren om zichzelf te verbeteren en verjongen.
Een vergelijking:

 • producten van de drogist, apotheek en parfumerieën werken 0,3% diep
 • producten afkomstig van Schoonheidsspecialisten werken 1,5% diep
 • Transdermale producten, dus Ageless (Tranceed creme en het Endosoma™  serum) en DTS (Dermaheal™), werken 60% diep!

Wat betekend dit nu voor de huid?

Constructieve en duurzame huidverjonging en verbetering is het beste als de huid zelf collageen en elastine gaat aanmaken. Alleen zo ontstaat er een duurzaam resultaat. Collageen en elastine aanmaak vindt in de lederhuid (levende laag) plaats, precies daar waar onze transdermale producten komen.


Welke producten zijn er?

 1. Tranceed 30% vitamine C crème
  De Tranceed 30% vitamine C crème voorziet in de primaire behoeftes van uw huid en maakt het mogelijk dat uw huid zelf collageen aanmaakt. Om collageen en elastine te kunnen maken heeft de huid namelijk vitamine C nodig.
  De Tranceed crème bevat geen water en hoeft dus niet zuur te zijn om de vitamine C in de crème stabiel te houden. Dat is de rede waarom Tranceed niet gelimiteerd is in het percentage vitamine C. Dit resulteert dat deze crème maar liefst 30% biologisch vitamine C aan kan bieden aan het lichaam zonder de huid te irriteren op zelfs de meest gevoelige plekken.         
  Andere producten met vitamine C die op dit moment op de markt zijn, zijn producten op waterbasis. Dit biedt echter een probleem omdat vitamine C in water oplost. Om vitamine C in een waterachtige omgeving toch stabiel te kunnen houden, moet deze omgeving zuur gemaakt worden.
  Hoe meer vitamine C men stabiel wil houden, hoe zuurder men het product moet maken. Dit heeft tot gevolg dat deze producten tot maximaal 12% vitamine C kunnen gaan omdat anders het product niet meer te verdragen is op de huid.
  Daarom heeft de Tranceed crème het hoogste percentage aan vit. C en is de enige crème die de huid zelf collageen laat aanmaken!

 2. Endosoma™  serum
  Door de unieke werkzaamheid kan het Endosoma™ serum het lichaam/de huid zelf in staat stellen zich te herstellen en op te bouwen, het activeren van de autonome kracht. Deze zelfde kracht is daarbij ook nog eens in staat om andere behandelingen en producten een upgrade te geven. Dus u kunt naast uw dagelijkse verzorging of instituutbehandelingen het Endosoma™ serum gebruiken voor een dieper resultaat.
  Een goed moment om Endosoma™ te gebruiken is na het gebruik van een Carboxy Therapie of na de Photonlaser: de huid is dan extra ontvankelijk en actief gemaakt en kan daarom de bestanddelen nog effectiever inzetten, wat goed te merken is aan de reactie van uw huid.

 3. DTS™ - Dermaheal™
  Caregen is het bedrijf achter DTS™ en Dermaheal™  producten en is een hoogwaardig Zuid Koreaans farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van biomimetic peptides  voor esthetische/medische mesotherapie. Biomimetic Peptiden zijn groeifactoren die dienen als boodschappers in de huid, zodat er een efficiëntere communicatie ontstaat in en tussen de huidcellen.
  Dit is heel belangrijk! Één van de belangrijkste oorzaken van de veroudering is dat de communicatie in en tussen de cellen verminderd, wat o.a. resulteert in een verminderde aanmaak van collageen en een opeenhoping van afgebroken elastine vezels. Hierdoor ontstaat huidveroudering, een dunnere huid, fijne en diepe rimpels, verslapping van de huid en pigmentvlekken.

  Dermaheal™ ontwikkelde ook speciale thuisproducten, de “2 WEEKS MIRACLE” sets om in combinatie met DTS™ Microneedling te gebruiken. Deze producten bevatten ook de unieke Biomimetic Peptides van Caregen, naast tal van andere actieve ingrediënten welke zorgen voor een effectieve penetratie in de huid waarbij ook deze producten de levende lagen van de huid bereiken. 

  Alle door Caregen ontwikkelde ingrediënten, zijn INCI goedgekeurd. Caregen heeft bovendien het ISO 9001 en 2000 certificaat, wat staat voor de hoogste kwaliteitsgarantie.


Resultaat

Tranceed

 • helpt de huid om nieuw collageen aan te maken in de lederhuid wat een duurzaam resultaat geeft: een dikkere en stevigere huid.
 • geen droge huid meer
 • voorkomt het verlies van collageen in de huid door het verouderingsproces tegen te gaan middels de grote hoeveelheden hoogwaardige biologische vitamine C.
 • door het hoge percentage vitamine C wordt voorkomen dat vrije radicalen vrij spel hebben in hun verouderende werking.
 • 30% vitamine C bleekt pigmentvlekken op

Endosoma™

 • zet een zeer krachtige rem op de veroudering,
 • vernieuwd en verjongd de gehele celwand = huidverjonging en –verbetering
 • beschermd de inhoud en het DNA in de cellen
 • zorgt ervoor dat de juiste bouwstoffen in de cel komt
 • energieleverancier en energiebeschermer,
 • vrije radicalenjager en vanger

Dermaheal™  i.c.m. DTS™

 • zorgt voor een goede communicatie in en tussen de cellen
 • een rem op de veroudering
 • verjongt en verbeterd de huid
 • verminderd / verwijderd pigmentvlekken
 • Verminderd  / verwijderd rimpels
 • pakt cellulite aan
 • verminderd haaruitval

Tijdens een intake informeer en adviseer ik u graag hierover.


Voor welk huidtype?

Allen zijn geschikt voor:

 • alle huidtypen
 • zowel mannen als vrouwen
 • zowel de blanke als de donkere huid
 • preventies tegen huidveroudering
 • rimpels
 • droge huid
 • rosacea, couperose
 • acne
 • verslapte huid
 • dunne huid
 • pigmentvlekken
 • grauwe, rokers huid

 

Risico's?

Nee, ondanks dat de producten zo diep werken geven ze geen enkel risico.

 


Prijzen

€ 236,- starset Tranceed incl. reinigingsgel en tonic, dagcreme en de Tranceed crème voor
s’nachts.

€ 183,75 voor 50 ml Tranceed crème

€ 192,- voor 30 ml Endosoma™
Beide producten kunnen bij een kuur worden ingezet wat inhoud dat u deze minimaal een half jaar
gebruikt. Maar ook als dagelijkse verzorging met een krachtige rem op de huidveroudering.

€ 65,- Dermaheal™  2 weeks miracle sets voor huidverjonging en pigmentvlekken.

Tijdens een intake informeer en adviseer ik u graag hierover.