La Colline, Swiss Riviera Beauty treatment

Het Zwitsers merk La Colline is huidverzorging op het allerhoogste kwaliteitsniveau!
Als u La Colline gebruikt krijgt u een perfect gehydrateerde huid waardoor droogte lijntjes verdwijnen, rimpels vervagen, contouren strakker worden, een mooie gladde 'gepolijste' huid en een frisse stralende teint.

La Colline werkt met celtherapie en zorgt o.a. voor een bewezen toename van 390% zuurstof in de huid.

 

Hoe werkt deze methode?

Het La Colline laboratorium, heeft zich toegelegd op de studie van celtherapie, celvernieuwing en verbetering van het zuurstof- en energiegehalte in de cellen. De unieke expertise op het gebied van het bestrijden van huidveroudering en de kennis van actieve plantaardige extracten, zoals plantaardig DNA en RNA, zijn verwerkt in de doeltreffende producten en behandelingen.


Resultaat

Wetenschappelijk bewezen resultaat:

 • 390 % toename van het zuurstofgebruik in de cellen,
 • 540 % toename van de productie van ATP (energie) in de cellen
 • 116 % toename van de fibroblasten activiteit, waardoor uw huid strakker wordt

Het effect op uw huid:

 • gladde 'gepolijste' huid
 • vervaging van rimpeltjes
 • strakkere huid
 • een goed gehydrateerde huid waardoor droogte lijntjes verdwijnen
 • een frisse, stralende teint


Behandelingen

La Colline stimuleert uw huid om zelf te gaan werken en heeft daarvoor verschillende behandelingsprogramma’s ontwikkeld namelijk: 

Prestige Treatment (Anti rimpel – Verstevigend - Liftend)

De huid wordt van binnenuit voller en hervindt haar jeugdige structuur. Lijntjes en rimpels zijn vervaagd. De gelaatscontouren zijn gelift en strakker. De huid heeft haar jeugdige uitstraling terug.

Excellence Cell White Treatment (Anti pigmentstoringen)

De teint van de huid en de pigmentvlekken worden egaler. De uitstraling van de huid wordt zichtbaar verbeterd. De huid voelt zacht, soepel en intensief comfortabel.

Excellence Skinology Treatment (Huidstructuur verbeterend)

De huidstructuur is direct gladder, de huid is gerevitaliseerd en heeft een mooie zachte uitstraling. Een compleet programma om de huidvernieuwing te stimuleren.

Excellence Eye-ology Treatment (Anti-rimpel -  Liftend -  Anti-vermoeidheid)

Een compleet programma om de huid rondom uw ogen intensief te verbeteren. Het gehele gelaat wordt mee behandeld voor een totale uitgeruste, stralende en jeugdige uitstraling.
Uw huid is gladder, voller en straalt. 

Express Collageen behandeling (regenerend en direct anti-rimpel)

Een snelle (45 minuten) ultra intensieve anti-verouderingsbehandeling met een direct regenerend , hydraterend en anti-rimpel resultaat.

Delicate Hydratatie behandeling (Directe en langdurige hydratatie)

Beschermt en verhoogt het zuurstofgehalte in de huid. Directe hydratatie van uw huid. De huid hervindt haar volume en uitstraling, is vitaler en voelt heerlijk zacht aan.

De behandelingen bestaan uit de volgende stappen:

 • het grondig reinigen van de huid 
 • een scrub / peeling
 • het verwijderen van mee-eters en andere onzuiverheden 
 • een uitgebreide ontspannende gezicht, decolleté en nekmassage 
 • een masker aangepast aan het behandelprogramma. Dit kan een crème masker zijn maar ook een speciaal vliesmasker. 
 • als finishing touch: een verzorgend en beschermend serum en  dagcrème afgestemd op het behandelprogramma dat u heeft uitgekozen.

Het epileren van de wenkbrauwen, harsen en / of verven is optioneel. 

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het door uw gekozen behandelprogramma, het gewenste resultaat en uw huidtype. De gemiddelde frequentie ligt op 1 behandeling in de 4 tot 6 weken. 


Voor welk huidtype?

De producten zijn geschikt voor elk huidtype, voor zowel vrouwen als mannen, voor zowel de blanke als de donkere huiden.
Deze worden gefabriceerd volgens zeer strenge kwaliteitsnormen. Er wordt alles aan gedaan om aan de zuiverheid, huidvriendelijkheid en de hoge kwaliteit van de La Colline producten te voldoen.

 

Onstaan van La Colline

Het prestigieuze cosmetica huis La Colline is in 1994 opgericht in Zwitserland en is het resultaat van de samenwerking tussen Zwitserse biologen, een team van cosmeticadeskundigen en een chemische ingenieur (Hugues Guyo) die zijn sporen heeft verdient in de internationale cosmeticawereld. Resultaat is huidverzorging op het allerhoogste kwaliteitsniveau!

Met succes is dit vertaald naar de toepassing in hun cosmetica. Zo hebben zij het gepatenteerde CMA® complex, oftewel Cel Metabolisme Activeringscomplex, weten te ontwikkelen. Dit is een doeltreffende cocktail van 7 actieve werkstoffen, zoals plantaardig DNA en RNA, die samenwerken tegen de voornaamste oorzaken van huidveroudering. Dit CMA®  complex is aanwezig in alle producten van La Colline van reiniging tot een kuur voor thuisgebruik.


Prijzen

Behandelprijzen van La Colline zijn € 42,50 voor een halfuursbehandeling en € 80,- tot € 149,50 voor een totaal behandeling, afhankelijk van welk behandelprogramma (zie behandelingen) u uitkiest voor uw huid. Ik adviseer u daar graag in.