Hydrafacial™

Rimpels, droge huid, pigmentvlekken, rosacea, psoriasis, acne, grove poriën etc., de HydraFacial™ verbetert alle huiden. De aanmaak van nieuw collageen, de verdikking van de levende huidlaag en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen.

Uw huid wordt tijdens een behandeling ontgift, zo diep gereinigd dat oude make-up resten uit de huid verdwijnen en die wordt ook nog eens vanuit de levende huidlagen opgebouwd. Dit alles op een natuurlijke, snelle en aangename manier met langdurig resultaat!

HydraFacial™  bestaat sinds 2009 en veroverde in twee jaar tijd de Amerikaanse markt en won drie jaar achter elkaar de felbegeerde medical/aesthetic Award: "The best of the best!".

Filmpje ter indicatie. Niet de werkelijke behandeling.

Hoe werkt deze methode?

HydraFacial™ staat voor een nieuwe vorm van micro-dermabrasie maar dan met serums i.p.v. kristallen, die tegelijkertijd de huid peelen, onzuiverheden verwijderen, hydrateert en doordrenkt met anti-oxydanten, vitaminen en mineralen.

De gepatenteerde HydraFacial™-technieken:

Vortex Cleansing™

De HydroPeel® tip reinigt tot diep in de poriën, verwijdert onzuiverheden, verzacht en hydrateert de huid met nutriënt-rijke serums.

HydroPeel ® Exfoliation

De gepatenteerde HydroPeel® tip heeft meerdere “afslijpende” kanten die de huid verschillende keren peelt wanneer je passeert. Hierdoor ontstaat er huidvernieuwing en -verbetering zonder irritatie of beschadigingen. 

Vortex Extraction™

Het vortex effect is gecreëerd om eenvoudig zwarte puntjes, puistjes en talg los te weken en te verwijderen voor een snelle, veilige en pijnloze extractie. 

Vortex-Fusion™


Het unieke ontwerp brengt hydraterende oplossingen, antioxidanten en essentiële vitaminen en mineralen in de huid, verbetert zichtbaar hyperpigmentatie, vette huid, fijne lijntjes en rimpels. 


Resultaat

HydraFacial™ betekent een doorbraak in esthetische technologie. De huid ondergaat een ware verjongingskuur en dit op een natuurlijke, aangename en snelle manier. De aanmaak van nieuw collageen, de verdikking van de levende huidlaag en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen.

Het vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van o.a. de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak waardoor de zuurstofopname verhoogt.
Onmiddellijk is een verbetering van het huidoppervlak zichtbaar.


Behandelingen

Eén behandeling geeft reeds een enorme boost aan de huid.
Een kuur van 6 tot 8 behandelingen, éénmaal per week, is aanbevolen als huidverjongingskuur, voor de behandeling van fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, dunne gevoelige huid, pigmentvlekken en vette/acné-huid. Daarna kunt u het resultaat vasthouden door om de 4 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Afhankelijk van uw wens zijn er 3 verschillende behandelingen mogelijk:

 1. basisbehandeling: om de huid goed te onderhouden,
 2. basis + glycolpeeling: bij pigmentvlekken, een acne- huid, dikke hoornlaag, grove poriën of af en toe als extraatje bij de basis behandeling,
 3. basis + glycolpeeling + dermabuilder: een ander woord voor dermabuilder is huid opbouwen. Met deze behandelingen heeft u de voordelen van de vorige 2 maar dan inclusief een huidopbouwend serum. Dit serum gaat ervoor zorgen dan de huid zich verbetert en verjongt. Kan vanaf 25 jaar worden toegepast.


Voor welk huidtype?

HydraFacial™  is geschikt voor:

 • alle huidtypes,
 • zowel mannen als vrouwen,
 • zowel de blanke als de donker gekleurde huid,
 • vermoeide en vale huid,
 • gedehydrateerde en gevoelige huid,
 • rijpere huid met verslapping,
 • rimpels, lijntjes, kraaienpootjes,
 • pigmentvlekken,
 • rosacea,
 • psoriasis,
 • littekens en acnelittekens,
 • een door de zon beschadigde huid,
 • rokershuid,
 • oedeem onder de ogen,
 • grove poriën, mee-eters,
 • onzuivere en acnehuid,
 • pré- en post- operatieve ingrepen,
 • stiae / striemen,

 

Is HydraFacialTM pijnlijk en zonder risico’s?

HydraFacial™ is gegarandeerd veilig en pijnloos. Bestaat sinds 2009 en in amper twee jaar tijd veroverde dit unieke systeem de medisch/esthetische markt in Amerika. Daarnaast won de HydraFacial™ de felbegeerde medical/aesthetic Award: “The best of the best” in 2009, 2010 en 2011! Op de HydraFacial™ rusten maar liefst 4 patenten.

Prijzen

Basis HydraFacial™: €80,-.
Basis + Glycolpeeling: €95,-
Basis + Glycolpeeling + Dermabuilder: €120,-

Als de HydraFacial™ gecombineerd wordt met een andere behandeling zoals Photonlaser, Skinstimulator, Mesotherapie en Carboxytherapie gelden er combinatieprijzen en dus korting. De prijs is dan afhankelijk van welke behandeling deze wordt gecombineerd.
Tijdens een intakegesprek informeer ik u graag hierover.