Carboxytherapie

Verstevigen en verbeteren van de huid, reeds zichtbaar na één behandeling!

Carboxy is een zuurstof therapie dat zorgt voor meer zuurstof in de huid, verbetering van de doorbloeding, bestrijden van o.a. acne, rimpels, huidverslapping, droge huid, cellulite, striae, littekens, vetwallen en donkere wallen onder de ogen.

Deze therapievorm vindt zijn oorsprong in de Koninklijke kuuroorden van Frankrijk.

Filmpje ter indicatie. Niet de werkelijke behandeling.

 

Hoe werkt deze methode?

Carboxytherapie is de beste zuurstoftherapie!
Het is een gezondheidstherapie waarbij in kuurvorm via de huid koolstofdioxide (CO²) wordt toegediend. Hierdoor gaat de huid zelf extra zuurstof vrijmaken in het gebied waar de CO² zich bevind. Dit zuurstof wordt geabsorbeerd door de weefselcellen en activeert de celstofwisseling. Hierdoor verbetert het energieniveau (ATP) in onze cellen, gaan weer naar behoren functioneren, verbeterd de doorbloeding, zorgt voor collageen opbouw en pakt acne aan.
Samengevat wederopbouw van nieuw gezond weefsel.

Zonder zuurstof geen leven! Denk maar eens aan een vijvertje dat geen verversing krijgt van zuurstof: het wordt een stilstaande stinkende poel waar geen vis nog plant in kan leven.

Deze therapievorm vindt zijn oorsprong in de Koninklijke kuuroorden van Frankrijk waar patiënten die lijden aan een slechte perifere doorbloeding zich baadden in koolstofdioxide rijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen.

Het volgende wil ik nog even kwijt over zuurstoftherapie:
met zuurstof blazen tegen de huid (met druk of perskracht o.a. “Madonna gebruikt het ook”) krijgt u géén zuurstof in uw cellen. Wat het wel doet is de doorbloeding verbeteren. Een andere manier om uw doorbloeding te verbeteren is om met een lepeltje op uw huid te kloppen, daar raakt zij ook mooi van doorbloed (begrijpt u?).

Resultaat

Carboxytherapie geeft een boost van zuurstof in uw huidcellen! Deze therapie werd en wordt ook ingezet om wonden te genezen want waar zuurstof is kan genezing en herstel plaatsvinden.

Resultaat bij huidveroudering:

Verstevigen en verbeteren van de huid, reeds zichtbaar na één behandeling! Uw huid straalt, heeft een perfecte doorbloeding, rimpels en verslapping worden minder. Ideaal te combineren met de DTS™ en MCure voor een nog beter en duurzaam resultaat.

Resultaat bij acne en littekens:

De propioni bacterie die acne veroorzaakt wordt vernietigd, ontstekingen worden aangepakt, minder / geen vlekjes meer, littekens verminderen of gaan zelfs weg. Ook hierbij ideaal te combineren met de HydraFacial™, DTS™ en MCure.

Resultaat cellulite:

Combineren met de Anti-Cellulite-behandeling en uw huid wordt weer mooi glad. De huid vertoond geen vlekjes en bobbeltjes meer en is goed doorbloed. Soms te combineren met de DTS™.

Resultaat vet en donkere wallen onder de ogen:

Combineren met de DTS™ en/of MCure en het vet en de donkere kleur worden een stuk minder. In sommige gevallen gaan ze zelfs helemaal weg.

Behandelingen

De behandeling bestaat uit een CO² gel en een vliesmasker. In combinatie met elkaar wordt CO² geproduceerd op de huid. De siliconen in het vlies voorkomen dat het CO² gas verdampt. Het resultaat is een snelle en efficiënte penetratie van CO² diep in de huid waardoor de huid zelf op deze plaats zuurstof gaat vrijmaken.

Dit vrijkomen van de zuurstof veroorzaakt een warm gevoel op de huid. In combinatie met de DTS™ en/of MCure wordt het masker iets warmer dan normaal.

Het aantal behandelingen:

Carboxy Therapie mag dagelijks toegepast worden totdat u uw energie achterstand hebt ingelopen. In kuurverband is dit wekelijks 2x gedurende 4 weken achtereen, daarna 1x per week totdat de achterstand is ingehaald en u tevreden bent met het resultaat.

Natuurlijk mag deze behandeling ook los worden ingezet zonder kuur.

Is ideaal te combineren met DTS™, MCure, Anti-Cellulite, HydraFacial™, Skinstimulator en Mesotherapie.

Huidtype?

Carboxy Therapie wordt ingezet bij:

  • om striae en ander littekenweefsel te verbeteren,
  • cellulite te bestrijden en lokaal vet te verbranden,
  • de doorbloeding te verbeteren,
  • vet en donkere wallen onder de ogen te bestrijden,
  • rimpels te vervagen door collageenproductie,
  • huidverslapping verbeteren,
  • pigmentvlekken te verwijderen,
  • acne te bestrijden

Pijnlijk en zijn er Risico’s?

De Carboxy behandeling is niet pijnlijk en er zijn geen risico’s aan verbonden.

Allergieën?

Er zijn geen allergische reacties bij de Carboxy Therapie. Wel heb ik bewust gekozen voor een Carboxy masker waar geen andere werkstoffen aan zijn toegevoegd die storend zouden kunnen werken. Het hoeft geen enkel probleem te zijn, maar ik werk liever met pure CO² om elk mogelijke irritatie uit te kunnen sluiten.

Prijzen

De prijs van een losse behandeling is € 95,- voor gezicht, € 125,- voor gezicht en hals.

Als de Carboxytherapie gecombineerd wordt met een andere behandeling zoals Skinstimulator, DTS™, MCure, Anti-Cellulite, HydraFacial™ en Mesotherapie gelden er combinatie prijzen en krijgt u dus korting. De prijs is dan afhankelijk van de behandeling waarmee deze wordt gecombineerd.
Tijdens een intakegesprek informeer ik u graag hierover.