Anti-Cellulite

Onze Anti-Cellulite-behandeling geeft vrouwen een mooier, jonger en gezonder lichaam. En dat in perfecte harmonie, zonder chirurgische ingreep! Er ís een oplossing voor die ontsierende putjes en bobbeltjes!

De techniek die wij toepassen heet endermologie en is een bewezen, effectieve methode voor het bestrijden van cellulite. Als we deze endermologie ook nog eens combineren met andere technieken zoals de Carboxytherapie werkt deze behandeling nog dieper en is het resultaat nog duurzamer.

Betekenis Cellulite / sinaasappelhuid

Hoe werkt deze methode?

Endermologie is een behandelingsmethode waarbij de weefselbarrières die ten
grondslag liggen aan cellulite en vetophopingen worden weggenomen. Het is een bewezen, effectieve methode voor het bestrijden van cellulite.

De behandeling is gebaseerd op een diepe mechanische bindweefselmassage. De rollende en pulserende bewegingen van de verschillende behandelkoppen maken de verklevingen los, stimuleren de bloed- en lymfecirculatie en bevordert de opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Filmpje ter indicatie. Niet de werkelijke behandeling.


Resultaat

Is er een oplossing voor die ontsierende putjes en bobbeltjes? Ja, gelukkig wel!
Onze Anti-Cellulite-behandeling geeft vrouwen een mooier, jonger en gezonder lichaam. En dat in perfecte harmonie, zonder chirurgische ingreep!

De unieke diepte massage:

 • haalt weefselbarrières weg die ten grondslag liggen aan de vet- en vochtophopingen,
 • maakt de verklevingen tussen de huid en het onderhuids bindweefsel los, waardoor de huid weer zijn normale structuur terug kan krijgen,
 • verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor het kriebelige, zware gevoel in de benen vermindert,
 • zorgt ervoor dat de huid niet meer vlekkerig is,
 • maakt de huid gezond en sterk,
 • vermindert de ontsierende putjes en bobbeltjes die zelfs helemaal kunnen verdwijnen,
 • zorgt voor een huid waarbij u zich niet meer ongemakkelijk hoeft te voelen.


Behandelingen

Er zijn 3 vormen van Cellulite

 1. Zacht: jonge cellulite dat nog in de beginfase verkeert. Huid is redelijk gemakkelijk op te pakken en heeft alleen wat oppervlakkige onregelmatigheden.
 2. Medium: voelt behoorlijk hard aan en is bij aanraking / oppakken van de huid erg pijnlijk, omdat de zenuwuiteinden bij deze vorm worden samengedrukt. Na deze fase wordt de cellulite hard.
 3. Hard: is te herkennen aan het feit dat aanraking geen pijn meer doet en voelt aan als een harde klont. De zenuwuiteinden zijn door de constante druk vanuit de volle vetcellen ongevoelig geworden. Deze krijg je los met intensieve behandelingen.

Cellulite vraagt een behandelingsfrequentie in de eerste 4 weken bij voorkeur twee keer per week. Hierna kan naar éénmaal per week worden overgegaan. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de aandoening. Men moet uitgaan van een 10-15 behandelingen.

Wordt de endermologie gecombineerd met de DTS™, Carboxytherapie,  Mesotherapie of Photonlaser dan werkt de behandeling nog dieper, het resultaat is nog duurzamer.
Tijdens een intakegesprek informeer en adviseer ik u graag hierover.


Voor welk huidtype?

Bij ieder huidtype kan deze techniek toegepast worden.

Geschikt voor de onderstaande aandoeningen of situaties:

 • Cellulite,
 • gewenste iguurcorrectie, door zichtbare verbetering van uw lichaamscontour,
 • overmatig vetweefsel,
 • vóór de zwangerschap, om de huid op te rekken waarbij zwangerschapsstriemen (striae) zoveel mogelijk worden voorkomen,
 • na zwangerschap of gewichtsafname,
 • voor- en nabehandeling van liposculptuur en liposuctie,
 • bij huidverslapping,
 • bij vermoeide, kriebelige benen,
 • om brandwonden egaler te maken.

 

Is dieptemassage pijnlijk en zijn er risico’s?

De eerste behandelingen kunnen in eerste instantie soms als gevoelig worden ervaren.
Na een behandeling zeggen de meeste klanten dat ze het gevoel hebben “op wolken te lopen” om aan te geven dat hun benen heerlijk licht aanvoelen.

Verder is er geen enkel risico verbonden aan deze techniek.


Prijzen

De prijs voor de Anti-Cellulite-behandeling is € 60,- voor een losse behandeling.

Als de Anti-Cellulite-behandeling gecombineerd wordt met een andere behandeling, zoals DTS™, Carboxytherapie,  Mesotherapie of Photonlaser, gelden er combinatieprijzen waardoor u korting krijgt. De prijs is dan afhankelijk van de behandelingen die worden gecombineerd.
Tijdens een intakegesprek informeer en adviseer ik u graag hierover.