Venus

Natuurlijke facelift zonder chirurgie

Door de unieke combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (MP2) is deze techniek wereldwijd dé meest geavanceerde oplossing voor huidverstrakking, huidversteviging, rimpel- en cellulite reductie, textuur verbetering en vetvermindering denk aan onderkin, buik, rand bh bandje enz. De behandeling Is volledig pijnloos en 100% veilig en heeft wereldwijd reeds vele prijzen en uitstekende recensies mogen ontvangen!


Ervaar nu dé Venus Experience!

The Doctors tv show:

 

Hoe werkt deze methode?

De gepatenteerde Magnetische Pulsen technologie is warmte-energie die doordringt in de onderste huidlaag (de vetlaag) én in de middelste huidlaag. Hier bevinden zich de collageen- en elastinevezels die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van uw huid.

De warmte-energie zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Tevens kan desgewenst het plaatselijk vet aangepakt worden. Denk dan aan bijvoorbeeld de onderkin of andere delen van het lichaam.

Aan de ene kant verliest u centimeters in omvang, aan de andere kant wordt uw huid strakker door de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Uw huidstofwisseling en bloedcirculatie verbeteren sterk en de afvoer van vet en afvalstoffen wordt gestimuleerd. Deze techniek heeft hierdoor een zeer gunstig effect op de reductie van cellulite die u ook nog eens kunt combineren met de Endermologie.


Resultaat

Het resultaat met deze methode is zeer duurzaam. Wel is het van belang om eerst een kuur te volgen. Na deze kuur kunt u het resultaat vasthouden door 1x per 2 tot 3 maanden één behandeling te ondergaan, dus 4 tot 6 behandelingen per jaar. Doordat uw huid gestimuleerd wordt zichzelf te vernieuwen en daardoor zich te verbeteren, valt de huid niet snel terug in zijn / haar “oude positie”.

Tijdens het intakegesprek bespreken we samen uw wensen en zal ik u een eerlijk advies geven. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen voor het gezicht voldoende, een enkele keer 10 behandelingen. Voor huidverbetering op het lichaam is dit gemiddelde 10 tot 12 behandelingen. 


Behandelingen

De behandeling is een aangename, pijnloze en effectieve behandeling die aanvoelt als een ‘hot stone’ massage.  Na afloop heeft u niet te maken met bijvoorbeeld een rode of beschadigde huid. Er is dus geen hersteltijd waardoor u direct uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten. Ook kunt zich desgewenst direct na de behandeling opmaken.

Voordelen van de VenusSwan methode op een rijtje:


 • Geen hersteltijd
 • Na de behandeling mag u zich opmaken
 • Volledig veilig
 • Volledig pijnloos
 • Snelle resultaten
 • Lange houdbaarheid, duurzaam resultaat
 • Wereldwijd lovende recensies
 • (Vele) Award winnende behandeling

Voor welk huidtype?

Geschikt voor alle huidtypes!

Geschikt voor:

 • huidverstrakking en – versteviging van gezicht en lichaam
 • rimpelreductie
 • vet verbranden bij bijv. onderkin of andere delen van het lichaam
 • anti-cellulite en striae-vermindering
 • algehele contourverbetering van gezicht en lichaam

Is de Venus behandeling pijnlijk en zijn er risico’s?

Pijnloos en 100% veilig!
Het is een aangename ontspannende behandeling die u gaat missen als de kuur voorbij is.

Prijzen

Gezicht €150

Kaaklijn + onderkin + hals €125

Hals €95

Gezicht + hals €195

Hals + Decolleté €150

Borst of Decolleté €150

Bovenarmen €175

Buik €150

Buik + Maagstreek €175

Buik + Taille 175

Billen €150

Taille + Billen €175

Bovenbenen €195

Dijen €150

Onderbenen €150

Gehele benen €300

Rug €195

Tarieven zijn per behandeling.

Vraag naar eventuele aanbiedingsprijzen!