Ingrid Millet

Ingrid Millet zorgt ervoor dat uw huid weer gaat stralen, voor vervaging van rimpeltjes en droogte lijntjes, strakkere contouren en een jeugdige uitstraling.
Ingrid Millet is een Frans Topmerk dat al ruim 40 jaar ervaring heeft op het gebied van huidverzorging en is geschikt voor alle huidtypen.

Dit merk heeft prestigieuze schoonheids-awards in de wacht weten te slepen!

Voor nog meer info verwijzen wij u naar de website van Ingrid Millet:
www.ingridmillet.com (helaas in het Engels).

Hoe werkt deze methode?

Ingrid Millet maakt gebruik van plantaardige celextracten, parels, Beluga kaviaar, zeeklei uit Bretagne, pure essentiële oliën, natuurlijke planten oliën, fruitextracten, plantenextracten, bloemextracten, vitamine A, E en F en allen gebaseerd op het besef dat iedere huid toevoeging van vocht nodig heeft.

Resultaat

Het effect op uw huid:

 • egale huid
 • vervaging van rimpeltjes en droogte lijnen
 • strakkere contouren
 • een goed gehydrateerde huid
 • jeugdige uitstraling en frisse uitstraling

Behandelingen

Tijdens een behandelingen kunnen wij samen kiezen, vanuit de behoeften van uw huid, uit 3 verzorgingsseries:

 1. Source pure: een aromatische cosmeticalijn met essentiële oliën van planten, bloemen en vruchten. Deze zachte elementen uit de natuur zorgen voor een jeugdige uitstraling door de balans van de huid op peil te brengen. Is voor alle huidtypes geschikt.
 1. Bio-Elita: een bio-technologische cosmetica formule voor de huid die iets meer nodig heeft. Deze serie vermindert de lijntjes in de huid, door het groot vochtherstellend vermogen en geeft een liftend effect. Gaat veroudering tegen en maakt de kaaklijn weer strakker.
 1. Perle de Caviar: de naam zegt het al “extracten van Parels en Kaviaar”. De unieke delicate eigenschappen van de Parel, gecombineerd met de vitale energie van kaviaar zorgen ervoor dat uw huid wordt gehydrateerd, de elasticiteit verbeterd, de celvernieuwing geoptimaliseerd en dat de huid wordt beschermd tegen vrije radicalen.

Kaviaar bestaat uit proteïnes en deze worden door ons lichaam en onze huid gezien als een lichaamseigen stof, welke dus heel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Kaviaar heeft de neiging rimpels op te vullen en is dus zeer geschikt voor een huid welke al rimpels heeft. Ingrid Millet maakt hierbij gebruik van de beste kwaliteit kaviaar namelijk Beluga kaviaar.

De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

 • het grondig reinigen van de huid 
 • een scrub / peeling
 • het verwijderen van mee-eters en andere onzuiverheden 
 • een ontspannende gezicht, decolleté en nekmassage 
 • een verzorgend masker aangepast aan de behoeften van uw huid op dat moment  
 • als finishing touch: verzorgend en beschermende dagcrème afgestemd op de behoeften van uw huid.

Het epileren van de wenkbrauwen, harsen en / of verven is optioneel. 

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het door uw gewenste resultaat en uw huidtype. De gemiddelde frequentie ligt op 1 behandeling in de 4 tot 6 weken. 


Voor welk huidtype?

De producten zijn geschikt voor alle huidtypen. Voor mannen als vrouwen als voor de blanke als de gekleurde huid.

Deze producten zijn verzorgend, ontspannend en een weldaad voor zowel u als uw huid. Omdat Ingrid Millet bestaat uit natuurlijke ingrediënten die met zorg zijn uitgezocht is de kans op een (allergische) reactie nihil

 

Meer over Ingrid Millet

Onstaan van Ingrid en gewonnen awards

In 1964 ontdekt Mevr. Ingrid Millet de voordelen van het gebruik van plantaardige celextracten in cosmetica voor de huid. Zij was daarmee de eerste die deze effectieve celextracten verwerkte in cosmetica om huidveroudering te bestrijden. Het laboratorium van Ingrid Millet was hiermee een feit en de eerste crèmes werden gelanceerd. Het eerste Ingrid Millet instituut werd geopend in 1966 in Parijs.

Een zoektocht naar een betoverende schoonheid.
Haar volharding in de zoektocht naar baanbrekende ingrediënten, brengt Ingrid Millet in 1974 naar de ontdekking van de unieke eigenschappen van kaviaar. Zij creëerde een bijzonder kaviaarcomplex: Perle de Caviar en ontwikkelde een huidverzorgingsserie die tot de dag van vandaag bekent staat als hét kenmerk voor Ingrid Millet’s vooruitstrevendheid en originaliteit.

Internationaal succes volgde snel, Ingrid Millet huidverzorging wordt gevoerd in meer dan 50 landen en won de volgende awards.

 • In 1995 wint Ingrid Millet de prestiseuze prijs ”officiel la beauté”
 • In 1996 behaald zij de Oscar ”Cosmetique News de la Beauté”
 • In 2004 wint Ingrid Millet de “ Prix Officiel de la Beauté 2004” voor de salon behandeling “Soin Thalasso Caviar”.
 • In 2008 heeft Ingrid Millet de Oscar gewonnen voor “Best Face Skincare Product” met de lijn Perle de Caviar.


Prijzen

Behandelprijzen van Ingrid Millet zijn € 37,50 voor een halfuurs behandeling en € 60,- tot € 95,- voor een totaal behandeling, afhankelijk van de gekozen behandeling. Ik adviseer u graag welke behandeling op dit moment bij uw huid past.